Latteria Soresina була заснована в 1900 році як кооператив з переробки молока, і в умовах гострої потреби створили міцний союз між фермерами та виробниками молока.
Нерозривний зв’язок, такий, що змусив їх стати головними гравцями в процесі трансформації та продажу одного і того ж товару. В даний час членами є близько 200 компаній, в яких виробляється молоко, перероблене Latteria Soresina. Форма кооперативу представляла і досі представляє найбільш підходящу модель для реалізації цього наміру на практиці. Насправді взаємність між членами сильна: кооператив опікується проблемами, які можуть вплинути на окрему компанію.
Всі члени беруть участь у майбутньому компанії шляхом обрання представницьких органів у механізмі, в якому всі мають однакову гідність, незалежно від кількості поставленого молока.
Такий тісний зв’язок між компаніями обертається великим закріпленням на території
(Latteria Soresina працює на своїх заводах виключно молоком, виробленим 48 000 коровами, які знаходяться в конюшнях біля молочних заводів), елементом,
який допомагає забезпечити високоякісне молоко, що поставляється, точний і постійний контроль усього ланцюжка поставок , від землі до столу,
завдяки важливим інноваційним проектам .
Таким чином, компанія може похвалитися широким асортиментом молочних продуктів високої чутливої ​​якості, придатним для задоволення потреб усіх своїх споживачів та споживачів у всьому світі.
Сьогодні Latteria Soresina є першим у світі виробником знаменитого Grana Padano і займає провідні позиції в інших італійських досконалостях, таких як вершкове масло та проволон , затвердились як престижна марка у своєму секторі.